Verzenden & retouren

Het minimale orderbedrag wat wij hanteren is 10 euro.

Bestellingen worden na ontvangst van betaling binnen 1-2 werkdagen ingepakt en verstuurd met de DPD, PostNL of Pyxis. Mocht er een product niet op voorraad zijn, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

DPD pakketten worden 1 x aangeboden, bent u niet thuis en bevindt zich binnen een straal van 5 km een parcelshop dan zal het pakket daar bezorgt worden en kunt u het pakket daar ophalen.
De DPD bezorgt van maandag t/m vrijdag.
Tip:
Geef in het opmerkingenveld aan dat het pakket bij de buren aangeboden mag worden.

Bankgegevens:
Casper Dierenspeciaalzaak
Handelskade 3
1723 MX Noord-Scharwoude
Nederland
Rekeningnummer/IBAN: NL55RABO0106232592
Gegevens bank:
Rabobank
Trambaan 8
Nieuwe Niedorp
Nederland
Swift/BIC: RABONL2U
O.v.v. uw achternaam & ordernummer.
 

 
Overige verzendkosten:
Uw pakket is 60 kilo of zwaarder ? Er wordt per e-mail contact met u opgenomen voor de verzendkosten.
Verzendkosten andere landen in overleg: Er wordt per e-mail contact met u opgenomen voor de verzendkosten.
U komt de bestelling afhalen in onze winkel in Noord-Scharwoude: De bestelling kan voldaan worden in de winkel en alles staat voor u klaar. U kunt in het opmerkingen veld vermelden wanneer u langs komt.
Voor ecobed gelden afwijkende verzendkosten, deze staan bij het product vermeld. Indien u ecobed wilt bestellen samen met andere artikelen, dan kan dit. De ecobed telt niet mee aan het totaal bedrag en kg’s. De verzendkosten van de ecobed komen dus bovenop uw normale bestelling.
 
Bij sommige producten worden voor het verzenden extra kosten in rekening gebracht, deze staan bij het product vermeld. Deze komen boven op de normale verzendkosten.
 
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken via e-mail.
 
RETOURNEREN/AFKOELPERIODE
 
Na bezorging van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is definitief.  Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u bestelde of gemaakte artikelen.
Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.
Wanneer een artikel niet aan uw verwachtingen voldoet dan bestaat de mogelijkheid om het artikel te ruilen of te retourneren. De portokosten alsmede het verzendrisico voor retourzending zijn voor rekening van de klant.
Voeg bij ruilen of terugsturen van het product altijd een briefje met uw naam, adresgegevens (telefoonnummer!) en reden van terugsturen, ongefrankeerde pakketten worden geweigerd.
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw Ibannummer nodig.
Bij retourneren zal het retour te ontvangen bedrag uiterlijk binnen 14 dagen aan u overgemaakt worden. Indien de order in zijn geheel wordt geretourneerd zullen ook de initiële verzendkosten teruggestort worden (indien betaald).
 
 
Retouradres:
Casper Dierenspeciaalzaak
Handelskade 3
1723 MX Noord-Scharwoude
0031(0)226-318614
info@fretten.nl

 

Verpakkingsmateriaal

Voor het versturen van uw bestelling maken we gebruik van gebruikte dozen.
Hierdoor kan het gebeuren dat u een hondenhalsband bestelt en deze ontvangt in een doos waar kattenvoeding op staat. Of kattenbakvulling in een doos van een hondenfietskar.

Door deze manier van recyclen helpen we de natuur een handje.

 

Terug