Applaws adult kat kip brokjes 2 kilo

€ 23,50  € 15,99

Hoogwaardige droogvoeding voor volwassen katten, bevat 80% vlees en is vrij van granen. Uitermate geschikt dus voor katten met een granen allergie.

Katten zijn carnivoren en hun spijsverteringsstelsel is ingesteld op een dieet met een hoog gehalte aan dierlijke eiwitten. Het natuurlijk kattendieet bevat niet meer dan 1 tot 5% plantaardige stoffen, afkomstig uit de ingewanden van hun prooi.
De granen, die in veel kattenvoer zitten, kunnen niet worden gebruikt en zijn moeilijk te verteren voor een kat. Een teveel aan koolhydraten kan niet worden bewaard, maar deze koolhydraten worden omgezet in glycogeen of vet. Dit kan leiden tot overgewicht, aandoeningen aan lever en alvleesklier en zelfs suikerziekte.

Bevat geen kunstmatige conserveermiddelen. De anti-oxidanten die zijn toegevoegd voor de langere houdbaarheid zijn afkomstig van Seleen en tocoferol (vit. E), welke zelfs een extra positief effect kunnen hebben op de gezondheid en vitaliteit van uw kat.
De aanwezigheid van omega 3 and omega 6 vetzuren zorgen voor een natuurlijke vachtglans en een soepel vallende vacht.
Bevat ook cranberry-extract ter ondersteuning van de urinewegen en het spijsverteringskanaal.

Met anti-haarbal formule!
Met 80 % kip en 20 % groenten en natuurlijke extracten.
Ingrediënten:
Kippenmeel, gedroogde aardappel, kip, kippenolie, kippenvocht, bietenpulp, eipoeder, zalmolie, gist, plantaardige celstof, cranberry extract, yucca extract, citrus extract en rozemarijnextract.


In winkelwagentje:

  • Verzendgewicht: 2.2kg