Silicat adult cat litter 1,5 kg

€ 6,50

Semi-round kristallen zorgen ervoor dat het product zacht is aan de pootjes en heeft niet zoals andere producten scherpe randen.

Zeer goeie absorbatie, hierdoor voorkomt het nare luchtjes in huis en gaat het bacteriegroei tegen.

99 % stofvrij & 100 % silica gel kristallen.

Veilig voor katten vanaf 5 maanden leeftijd.

Geurloos:

Onaangename geuren verdwijnen direct zodra de urine in contact komt met de silicat kattenbakvulling. De urine wordt volledig geabsorbeerd en geneutraliseerd zodat de kristallen droog aanvoelen.

Gebruiksaanwijzing:

Schenk silicat cat litter in de kattenbak totdat de bodem is bedekt met een laag van 5 cm.

Als de vaste uitwerpselen zijn verwijderd, de Silicat cat litter goed doorroeren. Dit om ervoor te zorgen dat de gevulde korrels door de hele bak verspreid worden omdat veel katten op een vaste plek in de bak plassen.

Verschoon de kattenbak 1 x per 3-4 weken, maakt u zich geen zorgen over de verkleuring van de silicat kristallen in een gele kleur. De kristallen verliezen hierdoor niet hun absorptievermogen en werking.

Aanwijzingen:

Plaats de kattenbak in een droge ruimte.

Als de kattenbak door meerdere katten wordt gebruikt, is het toevoegen van extra cat litter niet nodig. Wel zult u de kattenbak eerder moeten verschonen. (2 katten = 14 dagen etc.)

Samenstelling: silicazand, water en zuurstof.

Opmerkingen: Voor kittens jonger dan 20 weken adviseren wij Silicat kitten cat litter. Silicat kitten litter is ook geschikt voor konijnen en knaagdieren, reptielen en vogels.

Silicat is niet geschikt voor pas geboren dieren en dieren zonder vacht/haar, bij deze dieren kan het uitdroging veroorzaken.

 

 


In winkelwagentje:

  • Verzendgewicht: 1.7kg