Applaws Kitten kip brokjes 2 kg

€ 23,50  € 15,99

Een hoogwaardige kattenvoeding, 100 % graanvrij.

Applaws kattenvoer bevat 80% vlees & minder dan 15 % koolhydraten.

Aanbevolen voor katten tot 12 maanden, dragende & zogende poezen

 

Applaws bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen. De anti-oxidanten die zijn toegevoegd voor de langere houdbaarheid, zijn afkomstig uit natuurlijke bronnen.

Natuurlijke omega 3 and omega 6 vetzuren versterken de vacht en huidstructuur en geven de vacht van uw kat weer een stralende glans. Applaws bevat ook cranberry extract ter ondersteuning van de urinewegen en het spijsverteringskanaal.

Katten zijn carnivoren en hun spijsverteringsstelsel is ingesteld op een dieet met een hoog gehalte aan natuurlijke dierlijke eiwitten.

Een natuurlijk kattendieet bevat niet meer dan 1 tot 5% plantaardige stoffen, afkomstig uit de ingewanden van hun prooi. De granen, die in veel kattenvoer zitten, kunnen niet worden gebruikt en zijn moeilijk te verteren voor een kat. Een teveel aan koolhydraten kan niet worden bewaard, maar deze koolhydraten worden omgezet in glycogeen of vet. Dit kan leiden tot overgewicht, aandoeningen aan lever en alvleesklier en zelfs suikerziekte.

Ingrediënten:
Kippenmeel, gedroogde aardappel, verse kip, kippenolie, kippenkookvocht, bietenpulp, gedroogd ei, zalmolie, gedroogde gist, cranberry extract, yucca extract, citrus extract, rozemarijn olie extract

Toevoegingen:
Calcium 2%, fosfor 1,37%, vitamine A 12.000 IU/kg, vitamine D3 1.200 IU/kg, vitamine E (A-tocoferol) 600mg/kg, koper(kopersulfaat) 12mg/kg;
bevat extracten rijk aan tocoferol van natuurlijke bronnen.
<15% koolhydraten
Geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.


In winkelwagentje:

  • Verzendgewicht: 2.1kg