Royal Canin Sterilised 7+ 3,5 kilo

€ 42,80  € 34,95

Voor volwassen gesteriliseerde/gecastreerde katten vanaf 7 jaar

U kunt uw kat op verschillende leeftijden laten castreren. Natuurlijk is een voeding ter preventie van overgewicht belangrijk. Maar als deze voeding niet aansluit bij de leeftijd van uw kat bereikt u nog niet het gewenste effect. Royal Canin heeft voor elke leeftijdsfase een speciale voeding voor gesteriliseerde/gecastreerde katten.

Wist u dat vanaf het 7de levensjaar in het lichaam van uw kat het verouderingsproces al is begonnen? De ouderdomsverschijnselen zijn aan de buitenkant niet goed te zien maar in het lichaam zijn er al diverse processen aan de gang. Het belangrijkste verschijnsel van veroudering is de achteruitgang van de nieren. Een aangepaste voeding is daarom noodzakelijk.
Helpt het ideale gewicht van de kat te behouden door een optimaal caloriegehalte. Dit wordt ook ondersteund door de toevoeging van L-carnitine dat de ververbranding stimuleert.
Helpt de gezondheid van de nieren te ondersteunen met een aangepast fosforgehalte van 0,79%
Helpt de eerste tekenen van veroudering te ondervangen door gepatenteerd complex van Vitamine E en C, luteïne en taurine. Samen met polyfenolen en groene thee hebben deze ingrediënten een beschermende werking op de lichaamscellen. Glucosamine. chondroïtine en EPA/DHA vetzuren ondersteunen de gewrichten.

Ingrediënten:
Maïs, gedehydreerd gevogeltevlees, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïsgluten, plantaardige vezels, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, bietenpulp, gist, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, sojaolie, extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaatvan  schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (rijk aan luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).


In winkelwagentje:

  • Verzendgewicht: 3.7kg