Royal Canin Sterilised Appetite Control 2 kilo

€ 27,55  € 24,95

Voor volwassen gesteriliseerde/gecastreerde katten tussen 1 en 7 jaar die vaak om voeding vragen
Draagt bij aan een ideaal gewicht en gezonde urinewegen

Niets is zo vervelend als uw kat honger heeft en blijft vragen om eten. Sterilised Appetite Control is speciaal ontwikkeld om uw kat een langer verzadigd gevoel te geven. Daarom heeft uw kat dus minder honger, dit in combinatie met een lager energiegehalte is een ideale formule voor de voeding van uw gecastreerde kat. Met het Sterilised assortiment blijft uw gesteriliseerde/gecastreerde kat haar hele leven lang gezond gevoed.
Sommige katten zijn na de sterilisatie/castratie moeilijk te verzadigen. STERILISED APPETITE CONTROL bevat een hoog gehalte* specifieke voedingsvezels die niet alleen aan de eetlust van katten voldoet die vaak om voeding vragen, maar ook op natuurlijke wijze bijdraagt tot het verminderen van het hongergevoel.
*Vergeleken met een onderhoudsvoeding van hoge kwaliteit
Een afgestemd vetgehalte en juiste dagelijkse porties helpen de gewichtstoename te beperken.
Bevordert de gezondheid van de urinewegen door een optimale balans aan mineralen.

Ingrediënten:
Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, plantaardige vezels, maïsgluten, tarwe, isolaat van plantaardige eiwitten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, dierlijke vetten, mineralen, bietenpulp, sojaolie, gist, visolie, psylliumschil en psylliumzaden, Fructo-Oligo-Sacchariden.


In winkelwagentje:

  • Verzendgewicht: 2.2kg