Royal Canin Sterilised Appetite Control 7+ 1,5 kilo

€ 21,75  € 19,95

Voor gesteriliseerde/gecastreerde katten vanaf 7 jaar die vaak om voeding vragen

Niets is zo vervelend als uw kat honger heeft en blijft vragen om eten. Sterilised Appetite Control 7+ is speciaal ontwikkeld om katten ouder dan 7 jaar een langer verzadigd gevoel te geven. Daarom heeft uw kat dus minder honger, dit in combinatie met een lager energiegehalte is een ideale formule voor de voeding van uw gecastreerde kat.

Wist u dat vanaf het 7de levensjaar in het lichaam van uw kat het verouderingsproces al is begonnen? De ouderdomsverschijnselen zijn aan de buitenkant niet goed te zien maar in het lichaam zijn er al diverse processen aan de gang. Het belangrijkste verschijnsel van veroudering is de achteruitgang van de nieren. Een aangepaste voeding is daarom noodzakelijk.
Na castratie/sterilisatie neemt de energiebehoefte van een kat af. Sommige katten krijgen een grote eetlust en zijn moeilijk te verzadigen. Sterilised Appetite Control 7+ bevat een gematigd gehalte aan vetten (12%) en ook specifieke vezels die bijdragen aan het verzadigingsgevoel en die het hongergevoel bij de kat wegnemen.
Bevat essentiële vetzuren en specifieke antioxidanten (vitaminen, groene thee en polyfenolen uit druiven) om de vitaliteit van de kat te ondersteunen.
Een aangepast fosforgehalte ter ondersteuning van de nieren.

Ingrediënten:
Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, plantaardige vezels, isolaat van plantaardige eiwitten*, maisgluten, tarwe, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, bietenpulp, visolie, sojaolie, gist, psylliumschil en psylliumzaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).


In winkelwagentje:

  • Verzendgewicht: 1.7kg