Royal Canin Light Weight Care 10 kilo

€ 83,70  € 49,95

Voor volwassen katten met neiging tot overgewicht
Voor een verlaagde calorie-inname en toch een verzadigd gevoel
belangrijkste kenmerk

Een kat met weinig overgewicht heeft de neiging om dit overgewicht te behouden of zelfs meer overgewicht op te bouwen. Om een ideaal lichaamsgewicht te bereiken dient de dagelijkse voedingsinname beperkt te worden. Een voeding met een beperkt energiegehalte zorgt er toch voor dat de kat alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Het lichaam moet daarnaast gestimuleerd worden om vet te verbranden.
RESULTAAT Calorie-inname is 17% lager terwijl de kat toch een verzadigd gevoel heeft in vergelijking met een hoogwaardige voeding met een beperkt caloriegehalte.
Een hoog gehalte aan vezels en psyllium geeft de kat een verzadigd gevoel, terwijl haar calorie-inname aanzienlijk lager is.
Een hoog eiwitgehalte (40%) ondersteunt het behoud van de spiermassa, L-carnitine helpt het verbruik van vetreserves te stimuleren.

Ingrediënten:
gedehydreerd gevogeltevlees, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten*, plantaardige vezels, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, dierlijke vetten, bietenpulp, gist, mineralen, visolie, psylliumschil en psylliumzaden ( 0,5% ), sojaolie.

Voor meer info: https://www.royalcanin.nl/assets/files/PDF_Producten/productinformatie-royal-canin-light40.pdf


In winkelwagentje:

  • Verzendgewicht: 11kg