Royal Canin Hairball Care 10 kilo

€ 83,70  € 59,95

Voor volwassen katten met last van haarballen
Voor een natuurlijke afvoer van ingeslikte haren
belangrijkste kenmerk

Een kat besteedt ongeveer 30% van haar tijd aan de verzorging van haar vacht. Haar ruwe tong heeft hetzelfde effect als een borstel die loszittende haren en vuil verzamelt. De ingeslikte haren worden vervolgens uitgebraakt of op een natuurlijke wijze afgevoerd via de ontlasting. De natuurlijke afvoer van de ingeslikte haren kan vergemakkelijkt worden door het stimuleren van de darmpassage.
RESULTAAT Het exclusieve complex & intense anti-haarbal helpt 2 maal zoveel ingeslikte haren via de ontlasting af te voeren wanneer 21 dagen uitsluitend INTENSE HAIRBALL 34 wordt gevoerd* *Gemeten tijdens de rui, in vergelijking met een controlevoeding zonder het complex & Intense anti-hairball.
Een combinatie van psyllium, dat gel-vormende eigenschappen heeft, en gemicroniseerde (zeer klein gemaakte) vezels, stimuleert de darmpassage.
De ingeslikte haren worden op een natuurlijke en regelmatige wijze afgevoerd via de ontlasting, in plaats van zich in de maag te verzamelen en later uitgebraakt te worden.

Ingrediënten:
Gedehydreerd gevogeltevlees, rijst, maïsmeel, plantaardige vezels, maïsgluten, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, bietenpulp, psylliumschil en psylliumzaden ( 2% ), gist, sojaolie, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, eipoeder.

Voor meer info: https://www.royalcanin.nl/assets/files/PDF_Producten/productinformatie-royal-canin-intense-hairball34.pdf


In winkelwagentje:

  • Verzendgewicht: 11kg