Royal Canin Oral Care 8 kilo

€ 70,30  € 49,95

Voor een optimale mond- en gebitshygïene van de volwassen kat
Voor katten met tandplak, ter preventie van tandsteen

Tandplak is een bacteriële afzetting op het tandoppervlak. De tandplakbacteriën zetten calcium om in tandsteen. Op den duur kunnen bacteriën leiden tot ontstoken tandvlees, slechte adem en zelfs tot het uitvallen van gebitselementen. Het is van belang het mechanisch reinigingseffect te bevorderen. Wanneer de kat op brokken kauwt ontstaat een schurend effect langs de tanden, waardoor de vorming van tandplak beperkt wordt. Door het chemisch reinigingseffect te bevorderen wordt de vorming van tandsteen geremd, dit gebeurt onder meer dankzij de toevoeging van calciumvangers.
RESULTAAT 59% minder tandsteenvorming wordt bereikt wanneer 28 dagen uitsluitend ORAL SENSITIVE 30 wordt gevoerd*. *Gemeten op de meest gevoelige tanden, na verwijdering van tandsteen en polijsten, in vergelijking met een controlevoeding zonder actieve bestanddelen
De unieke vorm en textuur van de brok helpen de afzetting van tandplak te verminderen dankzij het mechanische reinigingseffect.
De natriumpolyfosfaten binden calcium in de mondholte en helpen daarmee de vorming van tandsteen te verminderen.

Ingrediënten:
Gedehydreerd gevogeltevlees, rijst, maïs, plantaardige vezels, dierlijke vetten, maïsgluten, isolaat van plantaardige eiwitten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, eipoeder, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, sojaolie, psylliumschil en psylliumzaden.

Voor meer info: https://www.royalcanin.nl/assets/files/PDF_Producten/productinformatie-royal-canin-oral-sensitive30.pdf


In winkelwagentje:

  • Verzendgewicht: 9kg