Royal Canin Ageing 12+ 2 kilo

€ 27,85  € 23,95

Voor oudere katten
Voor de oudere kat vanaf 12 jaar

Een combinatie van actieve voedingsstoffen bevordert het gezond oud worden bij de kat. Vanaf 12 jaar beginnen de ouderdomsverschijnselen bij katten de overhand te nemen en worden deze steeds meer zichtbaar. Deze ouderdomsverschijnselen zijn onder andere: weinig eetlust, desoriëntatie, mogelijke slaap- en/of gedragsproblemen, stijfheid, pijn bij bewegen en gewichtsverlies.
Helpt de gezondheid van de nieren te ondersteunen met een aangepast fosforgehalte van 0,6%
Helpt de celveroudering te bestrijden dankzij een gepatenteerd complex van Vitamine E en C, luteïne en taurine. Samen met lycopeen, polyfenolen en groene thee hebben deze ingrediënten een beschermende werking op de lichaamscellen. Tryptofaan ondersteunt de hersenwerking. Glucosamine. chondroïtine en EPA/DHA vetzuren ondersteunen de gewrichten.
De smakelijke samenstelling en dubbele textuur van het brokje stimuleert de eetlust van de kat die ouder is dan 12 jaar.

Ingrediënten:
Isolaat van plantaardige eiwitten*, voorgekookt tarwemeel, dierlijke vetten, rijst, gedehydreerd gevogeltevlees, plantaardige vezels, hydrolysaat van
dierlijke eiwitten, maïs, cichoreipulp, sojaolie, visolie, mineralen, tomaat (bron van lycopeen), psylliumschil en psylliumzaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, extracten uit groene thee (bron van polyfenolen), hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).


In winkelwagentje:

  • Verzendgewicht: 2.2kg