Royal Canin Outdoor 7+ 2 kilo

€ 27,25  € 22,95

 

Voor de kat ouder dan 7 jaar
Voor de kat die ook buiten komt en ouder dan 7 jaar is

Een combinatie van actieve voedingsstoffen ondersteunt de vitaliteit van de kat en haar gewrichten

Een kat is een bikkels, of ze ziek zijn of pijn hebben, ze laat het niet snel merken. Dit geldt ook voor ouderdomskwaaltjes – u ziet ze niet meteen en zult dus niet snel denken dat uw kat al ‘oud’ is. Maar toch begint ze al geleidelijk ‘oud’ te worden vanaf haar 7de levensjaar. Ze is dan nog wel vitaal en kan er nog prima uitzien, maar langzaam aan krijgt ze steeds meer ouderdomskwaaltjes.
Helpt uw kat actief te blijven, dankzij een optimaal geconcentreerd caloriegehalte in de voeding
Helpt de gezondheid van de nieren te ondersteunen met een aangepast fosforgehalte van 0,79%
Helpt de eerste tekenen van veroudering te ondervangen door gepatenteerd complex van Vitamine E en C, luteïne en taurine. Samen met polyfenolen en groene thee hebben deze ingrediënten een beschermende werking op de lichaamscellen. Glucosamine. chondroïtine en EPA/DHA vetzuren ondersteunen de gewrichten.
Ingrediënten:
Gedehydreerd gevogeltevlees, maïsmeel, maïs, dierlijke vetten, gerst, maïsgluten, isolaat van plantaardige eiwitten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten,
bietenpulp, sojaolie, mineralen, gist, eipoeder, visolie, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (rijk aan luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).


In winkelwagentje:

  • Verzendgewicht: 2.2kg