Royal Canin Maine Coon kitten 4 kilo

€ 53,05  € 46,95

Voor Maine Coon kittens van 4 tot 15 maanden
Rasspecifieke voeding voor Maine Coon kittens

Veilige groei tot 15 maanden

Kitten Maine Coon 36 heeft een energiegehalte dat naadloos aansluit op de energiebehoefte van Maine Coon kittens. Daarnaast heeft de voeding de juiste verhoudingen tussen calcium, fosfor en vitamine D om de opbouw van de gewrichten te ondersteunen. Aan de voeding is glucosamine en chondroïtine toegevoegd om de opbouw van het kraakbeen te bevorderen.
Ondersteunt de spijsvertering
Kitten Maine Coon 36 draagt bij tot een optimale en veilige spijsvertering dankzij zeer goed verteerbare eiwitten. De Fructo- Oligo-Sacchariden (FOS) en Manno-Oligo- Sacchariden bevorderen een evenwichtige darmflora.
Helpt de natuurlijke weerstand te versterken
Een gepatenteerd antioxidanten-complex (vitamine E & C, luteïne en taurine) en de toevoeging van L-lysine helpen de weerstand van een Maine Coon kitten te versterken.

Ingrediënten:
Gedehydreerd gevogeltevlees, dierlijke vetten, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïs, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, mineralen, bietenpulp, gist, visolie, sojaolie, natriumfosfaat, eipoeder, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (rijk aan luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Voor meer info: https://www.royalcanin.nl/assets/files/PDF_Producten/productinformatie-royal-canin-kitten-maine-coon36.pdf


In winkelwagentje:

  • Verzendgewicht: 4.2kg