Royal Canin Exigent 35/30 Savour Sensation 10 kilo

€ 81,30  € 58,95

Voor volwassen kieskeurige katten
Voor kieskeurige katten die hun voeding op smaak selecteren

Kieskeurige katten kunnen een zeer onregelmatig eetpatroon ontwikkelen, wat de opname van voedingsstoffen kan beïnvloeden. Het voedingsverleden is bepalend voor de voedingsvoorkeuren van de kat.
Helpt de kat haar ideale lichaamsgewicht te behouden door een aangepast energiegehalte.
Deze voeding is optimaal uitgebalanceerd en bestaat uit maar liefst 52 waardevolle voedingsstoffen. Deze voedingsstoffen sluiten perfect aan op de behoeften van een kat met een normaal lichaamsgewicht die buiten komt.
De samenstelling van de drie Exigent-voedingen zorgt niet alleen voor een uitzonderlijke smakelijkheid, maar helpt tegelijkertijd het optimale lichaamsgewicht van uw kat te behouden door een gematigd energiegehalte.
De drie Exigent-voedingen bevatten een combinatie van actieve voedingsstoffen, waaronder biotine en bernagieolie (rijk aan Omega-6 vetzuren), die bijdragen aan een gezonde huid en een mooie glanzende vacht.

Ingrediënten:
Maïs, gedehydreerd gevogeltevlees, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, mineralen, bietenpulp, gist, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, extracten van paprika, bernagieolie.


In winkelwagentje:

  • Verzendgewicht: 11kg