Royal Canin Mother & Babycat 400 gram

€ 6,95  € 6,25

Voor kitten in de 1e groeifase van 1 tot 4 maanden
De oplossing op maat voor het spenen van een kitten
belangrijkste kenmerk
De voeding bevordert de ontwikkeling van de kitten. Babycat 34 bevordert een uitstekende en veilige spijsvertering en draagt bij tot versterking van de weerstand van kittens.
Het jonge kitten schakelt aan het begin van deze periode geleidelijk over van melk naar vaste voeding. Dit wordt het spenen genoemd. Babycat 34 is gemakkelijk te weken en vergemakkelijkt daarom de overgang naar vaste voeding. Het spijsverteringsstelsel is op dit moment nog niet volledig ontwikkeld en is daarom nog erg gevoelig. In deze periode hebben kittens daarom een verhoogd risico op spijsverteringsproblemen. De weerstand die het kitten mee heeft gekregen van de moederpoes neemt geleidelijk af terwijl het eigen immuunsysteem nog niet volledig ontwikkeld is.
Het melkgebit ontwikkelt zich vanaf de leeftijd van 2-3 weken, hierna zal het kauwen op brokjes ook steeds makkelijker gaan.

Ingrediënten:
Gedehydreerd gevogeltevlees, dierlijke vetten, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïsmeel, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, gist, bietenpulp, L-lysine, sojaolie, visolie, mineralen, Fructo-Oligo-Sacchariden, eipoeder, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), DL-methionine, taurine, Tagetes (Afrikaan) extract (rijk aan luteïne), L-carnitine.
* L.I.P. : Hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Voor meer info: https://www.royalcanin.nl/assets/files/PDF_Producten/productinformatie-royal-canin-babycat34.pdf


In winkelwagentje:

  • Verzendgewicht: 0.5kg