Smolke Sensitive Hypoallergenic 4 kilo

€ 20,30  € 16,49

Speciaal voor honden met huid- en vachtproblemen veroorzaakt door een voedingsallergie, of honden met een gevoelige spijsvertering is er Smølke Sensitive.

Ondanks alle goede zorgen ontstaat bij sommige honden toch een voedingsallergie. In dat geval is het verstandig eerst een bezoek te brengen aan de dierenarts. De dierenarts kan vaststellen of de klachten niet mogelijk een andere oorzaak hebben zoals vlooien, mijten of bijvoorbeeld schimmels. Een allergische reactie bij een voedselallergie ontstaat veelal op een (dierlijk) eiwit en is meestal genetisch bepaald. Soms is dit al op jongere leeftijd, maar er zijn ook oudere honden die plotseling last krijgen van allergische reacties. De dierenarts schrijft dan meestal een hypoallergeen dieet voor. Smølke Sensitive past in een hypoallergeen dieet. Dit product bestaat uit lam en rijst aangevuld met vitaminen en mineralen. Smølke Sensitive is ook geschikt voor honden met een gluten allergie, want dit product wordt zonder gluten bereid.

Honden met een gevoelige spijsvertering zijn gebaat bij een licht verteerbare voeding waarbij de kans op een intolerantie reactie zo klein mogelijk is. Ook in dat geval raden wij Smølke Sensitive aan.

Zonder kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen en geen toegevoegde suikers.


In winkelwagentje:

  • Verzendgewicht: 4.2kg