Royal Canin Chihuahua Junior1,5 kilo

€ 17,15  € 14,95

Rasspecifieke voeding voor Chihuahua-pups tot 8 maanden

Chihuahua Junior voldoet aan de eetlust van de pup dankzij de combinatie van drie factoren: een aangepaste vorm en formaat van de brok, een exclusieve samenstelling en geselecteerde aroma’s

De Chihuahua laat zich niet tegenhouden door zijn kleine formaat. Hij is trots, levendig en zelfverzekerd. Hij laat zich graag bewonderen en trekt altijd de aandacht. Deze hond is heel trouw aan zijn baasje. Hij moet goed opgevoed worden om zijn sterke wil in toom te houden.

Spierontwikkeling

Na een periode van 5 tot 8 maanden neemt het gewicht van de Chihuahua pup minder snel toe, terwijl zijn skelet steeds sterker wordt. Een belangrijk onderdeel in deze groeifase is de spieropbouw van de pup. De spieropbouw vindt voornamelijk in de laatste paar maanden van de groei plaats. Het is daarom uiterst belangrijk dat de pup dan een aangepaste voeding krijgt.

Langzaam volwassen
De pup is steeds beter in staat om grotere hoeveelheden voeding te verteren. In deze belangrijke fase van groei, is het van belang om uw pup 'schraal' te laten opgroeien, wat bijdraagt tot het behoud van gezonde gewrichten,  

Tanden en gebit
De melktanden die de pup heeft gekregen toen hij ongeveer 3 weken oud was, worden door volwassen tanden vervangen. Wanneer hij de leeftijd van 7 maanden heeft bereikt, is zijn gebit ontwikkeld tot een volwassen gebit. Na het wisselen van zijn gebit is het belangrijk om de pup te stimuleren om zijn eten te kauwen voordat hij het doorslikt. Wanneer de hond langzamer eet , wordt zijn spijsvertering minder belast en wordt ook zijn mondhygiëne verbeterd.  Chihuahua Junior is in deze fase een uitstekende voeding voor uw hond omdat het niet alleen voedzaam is, maar ook omdat de brokjes zijn aangepast aan de kleine kaken van de Chihuahua.   


In winkelwagentje:

  • Verzendgewicht: 1.7kg