Winkelinformatie Beverwijk

Onze winkel op de zwarte markt in Beverwijk
Klik hier voor een waardebon, in te leveren in onze winkel op de Zwarte markt!

 

 
 
Dierenwinkel "Lisette"
Is gevestigd op de Zwarte Markt in Beverwijk,
en alleen open op zaterdag en zondag, van 10:00 tot 17:00.
Hier zijn alleen dierbenodigdheden en dieren cadeauartikelen te koop. Ook voor het allermooiste leerwerk voor uw hond kunt u hier terecht. In deze winkel geen konijnen, fretten, ratten en chinchilla benodigdheden. U vindt dierenwinkel "Lisette" in hal 5. Voor uitgebreid shoppen verwelkomen wij u graag in onze winkel in Noord-Scharwoude.
Zaterdag 09:00-17:00

Extra openingsdagen Beverwijk:

Op deze dagen zijn we geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Vrijdag 1ste kerstdag (25 december 2015)
Zaterdag 2de kerstdag (26 december 2015)

Nieuwjaarsdag (1 januari 2016) gesloten!

LET OP

Honden die in een hondentas of hondenkar/buggy zitten, mogen het terrein van De Bazaar op. Alle overige honden, met uitzondering van blindengeleide- en hulphonden, zijn niet toegestaan op De Bazaar.
Wilt u passen samen met u (grotere) hond kom dan naar Dierenspeciaalzaak Casper in Noord-Scharwoude (circa 30 minuten vanaf de zwarte markt).
Wilt u een halsband of tuig uitzoeken neem dan de oude halsband of de nekmaat & borstomvang (bij uitzoeken tuig) van de hond mee.
Als u besluit om naar beverwijk te komen graag in ochtenduren dit in verband met de drukte.

 
Waar vindt u ons ?
In haal nummer 5 bij het zwarte kruisje.
Plattegrond van de zwarte markt in Beverwijk
 
Routebeschrijving
Trein
Vanaf het NS station Beverwijk is het ongeveer 7 minuten lopen naar de Bazaar. Ongeveer elk half uur rijdt er vanaf het station een pendelbus van en naar de Bazaar. Een enkeltje kost € 1,50 en een retourtje € 2,50.
 
Auto
Vanaf Amsterdam A9 richting Alkmaar
Vanaf Amsterdam neemt u de A9 Amsterdam-Alkmaar. U neemt de Wijkertunnnel en verlaat vervolgens bij afslag 8 (Bazaar) de snelweg. Aan het einde van de afrit gaat u bij de rotonde linksaf over de snelweg. Bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor en bij de derde rotonde rechtsaf (Ringvaartweg). Aan u rechterhand bevindt zich het parkeerterrein P1.
SLIMME SLUIP ROUTE: vanaf Amsterdam Sloterdijk (N202)naar Beverwijk! 
Vanaf Alkmaar A9 richting Amsterdam
Vanaf Alkmaar neemt u de A9 Alkmaar-Amsterdam. U neemt afslag 8 (Bazaar), aan het einde van de afrit volgt een rotonde, u gaat linksaf. Bij de tweede rotonde rechtsaf (Ringvaartweg). Aan u rechterhand bevindt zich het parkeerterrein P1
Vanaf Zaandam (N246)
Vanaf Zaandam (N246) neemt u de tweede rotonde links, vervolgens de eerste weg rechts (Randweg) en dan de eerste links (Industrieweg). Aan uw rechterhand bevindt zich het parkeerterrein P4.
SLIMME SLUIP ROUTE: vanaf Zaandam (N246) via Uitgeest (N203)naar Beverwijk (A9). 
Vanaf Haarlem (N208)
Vanaf Haarlem rijdt u via de N208 richting IJmuiden -Velsertunnel naar Beverwijk (A22).
U neemt direct na de Velsertunnel afslag Bazaar. Bij de stoplichten gaat u linksaf (Parallelweg). De borden P Bazaar leiden u vervolgens naar de parkeerterreinen van de Bazaar.