WhiskasProductfoto Artikel- Prijs
Whiskas Anti-Hairball

Whiskas Anti-Hairball

Whiskas Anti-hairball Heeft een positieve werking op de darmflora van uw kat. Door de speciale samenstelling zorgen deze snoepjes ervoor dat haarballen oplossen en/of gemakkelijk door de kat uit te spugen zijn. (n.b. een bestaande haarbal kan er na een half jaar nog uitkomen, het lost het probleem niet gelijk op)
€ 1,82
Whiskas Catmilk

Whiskas Catmilk

Whiskas Catmilk De meeste katten zijn dol op melk. Toch is niet alle melk goed voor ze. Koemelk bevat namelijk lactose, wat niet goed is voor de spijsvertering van de meeste katten. Cat Milk is een gezond alternatief, speciaal ontwikkeld door voedingsdeskundigen. Alle gezonde voedingsstoffen zoals calcium, vezels en eiwitten als ook de heerlijke smaak van melk hebben we natuurlijk wel in onze...
€ 1,09
Whiskas Crunch!

Whiskas Crunch!

Knapperige, pittige, kleine brokjes van Whiskas om over het kattenvoer te strooien Katten houden er van af en toe iets knapperigs te krijgen. Strooi Whiskas Crunch gewoon over de lievelingsmaaltijd van uw kat. Zo wordt de dagelijkse maaltijd nog spannender en afwisselender.
€ 1,82
Whiskas Dentabits

Whiskas Dentabits

Whiskas Dentabits Het is geen pretje om de tanden van je kat te poetsen, niet voor jou en niet voor je kat. Met Whiskas Dentabits houd je haar tanden schoon en gezond. Katten kunnen er heerlijk op kauwen en de ruwe textuur zorgt dat de tanden worden 'geschrobd'.
€ 1,82
Whiskas Healthy coat

Whiskas Healthy coat

    Whiskas Healthy Coat kattensnoepjes hebben een krokante buitenlaag met zachte binnenvulling. De Whiskas Healthy Coat kattensnoepjes zorgen voor een gezonde vacht.            
€ 1,82
Whiskas Temptations

Whiskas Temptations

Whiskas Temptations Je kat zal het heerlijk vinden om eerst door een krokant laagje te bijten om daarna van de zachte smakelijke binnenkant te genieten. Temptations zijn speciaal verpakt om ze lang vers te houden. Smaken: kip/kaas, rund en zalmsmaak.
€ 1,82

... meer info