VogeltuigjesProductfoto Artikel- Prijs
Vogeltuig petit

Vogeltuig petit

De mogelijkheid om uw vogel mee naar buiten te nemen. Niet geschikt om langdurig te dragen. Maximaal 2 uur aan een stuk, onder toezicht en volgens de instructies van de fabrikant. Geschikt voor agapornis, valkparkiet, kleine parkieten en aratinga. Gebruik op eigen risico. Door de wisselende kleuren is helaas geen kleur aan te geven.
€ 13,95
Vogeltuig small

Vogeltuig small

De mogelijkheid om uw papegaai mee naar buiten te nemen. Niet geschikt om langdurig te dragen. Maximaal 2 uur aan een stuk, onder toezicht en volgens de instructies van de fabrikant. Geschikt voor goffini, timneh, kleine edelpapegaaien. Gebruik op eigen risico. Door de wisselende kleuren is helaas geen kleur aan te geven.
€ 17,95
Vogeltuig medium

Vogeltuig medium

De mogelijkheid om uw papegaai mee naar buiten te nemen. Niet geschikt om langdurig te dragen. Maximaal 2 uur aan een stuk, onder toezicht en volgens de instructies van de fabrikant. Geschikt voor grijze roodstaart (voor Timney maat small), grote edelpapegaaien, amazones. Gebruik op eigen risico. Door de wisselende kleuren is helaas geen kleur aan te geven.
€ 23,95
Vogeltuig large

Vogeltuig large

Een tuigje voor ara's & grote kakatoe's. Belangrijk is om het tuigje langzaam aan te wennen bij de vogel en niet langer dan 2,5 uur om te houden bij de vogel. Gebruik op eigen risico. Door de wisselende kleuren is helaas geen kleur aan te geven.
€ 25,95