KooienstandaardsProductfoto Artikel- Prijs
Ferplast Stand Giulietta 4

Ferplast Stand Giulietta 4

De standaard/poot voor de Ferplast Giulietta 4. Gemaakt van hetzefde hout (afkomstig van verantwoord beheerde bossen) en voorzien van wieltjes. Op deze manier is de schitterende set ook verrijdbaar. Afmeting: 57 x 30 x 70 cm (l x d x h)
€ 42,95
Ferplast Stand Giulietta 5

Ferplast Stand Giulietta 5

De standaard/poot voor de Ferplast Giulietta 5. Gemaakt van hetzefde hout (afkomstig van verantwoord beheerde bossen) en voorzien van wieltjes. Op deze manier is de schitterende set ook verrijdbaar. Afmeting: 69 x 34,5 x 70 cm (l x d x h)
€ 46,95
Ferplast Stand Giulietta 6

Ferplast Stand Giulietta 6

De standaard/poot voor de Ferplast Giulietta 6. Gemaakt van hetzefde hout (afkomstig van verantwoord beheerde bossen) en voorzien van wieltjes. Op deze manier is de schitterende set ook verrijdbaar. Afmeting: 81 x 41 x 70 cm (l x d x h)
€ 55,95
Ferplast stand Sumet 53 hout

Ferplast stand Sumet 53 hout

De Ferplast Sumet 53 is een houten standaard voor een kanarie, tropen en kleine vogels kooi, voorzien van wieltjes om de kooi gemakkelijk te verplaatsen. Deze standaard voor uw vogelkooi is voorzien van een opbergplank waar u al uw vogelspullen kunt plaatsen. De Sumet standaarden zijn gemaakt van Tree Friend hout uit verantwoordelijk beheerde bossen. Deze standaard is te gebruiken bij de Ferplast...
€ 59,75