ZwemvestenProductfoto Artikel- Prijs
Nobby zwemvest XS

Nobby zwemvest XS

Met het Nobby zwemvest hoeft u niet meer bang te zijn dat uw hond verdrinkt. Met dit vest blijft de hond drijven en door middel van het handvat bovenop trekt u de hond gemakkelijk uit het water. Zeer geschikt tijdens boottochten. XS: 25 cm rug (3-7 kg hond)
€ 14,95
Nobby zwemvest S

Nobby zwemvest S

Met het Nobby zwemvest hoeft u niet meer bang te zijn dat uw hond verdrinkt. Met dit vest blijft de hond drijven en door middel van het handvat bovenop trekt u de hond gemakkelijk uit het water. Zeer geschikt tijdens boottochten. S: 30 cm rug (7-9 kg hond)
€ 16,99
Nobby zwemvest L

Nobby zwemvest L

Met het Nobby zwemvest hoeft u niet meer bang te zijn dat uw hond verdrinkt. Met dit vest blijft de hond drijven en door middel van het handvat bovenop trekt u de hond gemakkelijk uit het water. Zeer geschikt tijdens boottochten. L: 40 cm rug (23-41 kg hond)
€ 21,95
Nobby zwemvest XL

Nobby zwemvest XL

Met het Nobby zwemvest hoeft u niet meer bang te zijn dat uw hond verdrinkt. Met dit vest blijft de hond drijven en door middel van het handvat bovenop trekt u de hond gemakkelijk uit het water. Zeer geschikt tijdens boottochten. XL: 45 cm rug (va 41 kg hond)
€ 24,59
Outward Hound Lifejacket XL

Outward Hound Lifejacket XL

Voor honden van 35-50 kilo met een borstomvang van 79 tot 107 cm. Deze zwemvesten zijn speciaal gemaakt voor honden en geven uw hond drijfvermogen en maken hem goed zichtbaar, zodat hij zowel op als in het water veilig is. De 'quick-release' sluitingen en het comfortabele maar supersterke klittenband bevestigingssysteem houden het zwemvest veilig op zijn plaats.
€ 42,95
Lalizas zwemvest

Lalizas zwemvest

Voor een veilig verblijf van uw hond aan boord, gebruik een Lalizas hondenzwemvest met harnas . Het hondenzwemvest is gevuld met foam en voorzien van sterke hijsbanden om uw huisdier gemakkelijk aan boord te krijgen. Een reflecterend handvat zorgt dat uw hond dag en nacht zichtbaar is. De reddingsvesten zijn gemaakt van speciaal Nylon en verkrijgbaar in vier maten. Maat S tot 8 kilo Maat M 8 tot...


... meer info

Bernina zwemvest

Bernina zwemvest

van nylon, met stevige handgreep en kliksluitingen, met reflecterende strepen, onmisbaar voor watersport. Maat S tot 36 cm rug Maat M tot 44 cm rug Maat L tot 54 cm rug Maat XL 64 cm rug


... meer info

Paws Aboard hondenzwemvest XL

Paws Aboard hondenzwemvest XL

De Paws Aboard hondenzwemvesten geven uw hond drijfvermogen en maken hem goed zichtbaar, zodat hij zowel op als in het water veilig is. Het zwemvest is er zelfs voor de echt grote honden, zoals: Doberman Pinschers Duitse Doggen Ierse Wolfshond Rottweiler Sint Bernard
€ 62,00