Benchen stofProductfoto Artikel- Prijs
Ferplast Holiday 2

Ferplast Holiday 2

Een makkelijk opvouwbare bench van hoogwaardige kwaliteit. Wordt geleverd met kussen/kleed. Niet geschikt voor honden die geen bench gewend zijn. Afmetingen: 49 x 34 x 34 cm (l x b x h)
€ 54,95
Ferplast Holiday 4

Ferplast Holiday 4

Een makkelijk opvouwbare bench van hoogwaardige kwaliteit. Wordt geleverd met kussen/kleed. Niet geschikt voor honden die geen bench gewend zijn. Afmetingen: 60 x 42 x 42 cm (l x b x h)
€ 64,95
Ferplast Holiday 6

Ferplast Holiday 6

Een makkelijk opvouwbare bench van hoogwaardige kwaliteit. Wordt geleverd met kussen/kleed. Niet geschikt voor honden die geen bench gewend zijn. Afmetingen: 70 x 52 x 52 cm (l x b x h)
€ 91,95
Ferplast Holiday 8

Ferplast Holiday 8

Een makkelijk opvouwbare bench van hoogwaardige kwaliteit. Wordt geleverd met kussen/kleed. Niet geschikt voor honden die geen bench gewend zijn. Afmetingen: 81 x 58 x 58 cm (l x b x h)
€ 119,95
Port-A-Crate medium

Port-A-Crate medium

Deze superlichte opvouwbare bench is ideaal voor al die gelegenheden waar u een bench nodig heeft zoals vakantie, de camping en shows. De Port-A-Crate zet u binnen enkele tellen op door middel van een eenvoudig systeem en weegt slechts een fractie van een metalen bench. Uw hond voelt zich meteen thuis door de meegeleverde fleece-mat. Niet geschikt voor honden die geen bench gewend zijn. Kleur:...
€ 129,00
Dog Tent XS

Dog Tent XS

Opruimers worden niet geruild of teruggenomen Deze Dog-Tent is speciaal ontworpen voor het gemak van u en uw dieren. Heeft door de perfecte kwaliteit materialen en mooi ontwerp een zeer luxueuze uitstraling. Als u met uw hond in de bergen, aan het water of in de modder bent geweest, zorgt de Dog-Tent dat uw auto schoon blijft. Deze Dog tent is in meerdere situaties te gebruiken, o.a. voor trekken...
€ 130,00  € 75,00