Flexi Glam

Luxe uitvoering van de Flexi, voorzien van Swarovski stenen in diverse kleuren. Uit voorraad leverbaar!Productfoto Artikel- Prijs
Flexi GLAM Flower small

Flexi GLAM Flower small

Deze schitterende uitvoering van flexi is voorzien van Swarovski steentjes. De looplijn is voorzien van lint en kan uitgetrokken worden tot een lengte van 3 meter. Geschikt voor honden tot 12 kilo. De flexi zelf is voorzien van een hoogglans lak en een verchroomde musketon. Kleuren: onyx zwart met roze of rode bloemhart, parelmoer wit & roze.
€ 74,95

... meer info

Flexi GLAM Ornament small

Flexi GLAM Ornament small

Deze schitterende uitvoering van flexi is voorzien van Swarovski steentjes. De looplijn is voorzien van lint en kan uitgetrokken worden tot een lengte van 3 meter. Geschikt voor honden tot 12 kilo. De flexi zelf is voorzien van een hoogglans lak en een verchroomde musketon.
€ 74,95

... meer info

Flexi GLAM Spider small

Flexi GLAM Spider small

Deze schitterende uitvoering van flexi is voorzien van 500 Swarovski steentjes. De looplijn is voorzien van lint en kan uitgetrokken worden tot een lengte van 3 meter. Geschikt voor honden tot 12 kilo. De flexi zelf is voorzien van een hoogglans lak en een verchroomde musketon.    
€ 154,95

... meer info