Droogvoer geexpandeerd

In onze brokken vindt u geen synthetische toevoegingen in de vorm van geur-, kleur- en smaakstoffen. Wij gaan ook hier voor “Naturis Natuurlijk” en garanderen u grondstoffen van een constante hoogwaardige en blijvende kwaliteit, die elke kwaliteitscontrole doorstaan.
Blijvende hoogwaardige grondstoffen zorgen er voor dat de Naturis brok zeer goed verteerbaar en darmopneembaar is, waardoor u minder dient te voeren en er ook minder afvalstoffen zijn. In al onze brokken is een zeer groot vleesaandeel terug te vinden. Wij stoppen er bijvoorbeeld niet slechts 3% vlees van een bepaald dier in maar zorgen er voor dat uw hond binnenkrijgt wat hij nodig heeft.
Ook op onze samenstelling vernoemen wij het vlees in gedroogde vorm (meel) en niet in de vorm voor het verwerkt wordt want dan moet er nog meer dan 60% vocht verwijderd worden en zo blijft er uiteindelijk maar een fractie van het genoemde percentage over.
Wij houden er van om open en eerlijk te zijn naar onze klanten toe zodat u weet wat u koopt en u bent degene die er zich al dan wel of niet in kunt vinden. Maar wij vinden dat u en uw hond een eerlijke keuze moeten krijgen.
De voedingsbehoefte wordt uiteraard sterk beïnvloed door de mate van activiteit van de hond, desondanks dient men van Naturis Hondenvoer zeer weinig te geven. Het is zeer belangrijk dat u zeker het voedingsschema aanhoudt want  te veel voeren is vaak de oorzaak van vele darm- en huidproblemen.
De geëxpandeerde brok  of harde brok is eigenlijke de klassieke brok die u gewend bent van overal te zien. Het is een hard korreltje dat u niet zo maar gebroken krijgt, dit in tegenstelling tot een persbrok die zeer makkelijk te breken is.  Dit is één van de manieren om snel te zien welke brok u geeft.

U zult zich vast wel afvragen welke brok nu het beste is om te geven aan uw geliefde hond?
Wel, dit is een moeilijke vraag die zowel afhankelijk is van de vertering van uw hond als van uw gewoontes.

De geëxpandeerde of harde brok is aan te raden bij honden die:
    Niet of nauwelijks vlees toegediend krijgen
    Hun brok makkelijk eten zonder dat er vlees onder zit
    Geen of weinig maag- en of darmproblemen hebben
    Voor baasjes die graag een relatief groot volume aan hun honden geven

Voor al onze brokken geldt:        

    Minder en stevige ontlasting
    Brok droog geven
    Voedingsschema aanhouden
    Steeds vers drinkwater voorzien
    Premium kwaliteit
    Rijk aan omega 3,6 en 9 vetzurenProductfoto Artikel- Prijs
Naturis Adult SML 15 kilo

Naturis Adult SML 15 kilo

12 maanden tot 5 jaar, volwassen gewicht < 30kg Samenstelling:  op basis van kip, volkorrel maïs (dus geen afval )     Ruw Eiwit: 25%     Ruw Vet:  13% Voedingsadvies : Volwassen gewicht         Hoeveelheid in gr/dag      1 – 5 kg   ...
€ 37,50  € 36,95
Naturis Adult XL 15 kilo

Naturis Adult XL 15 kilo

12 maanden tot 5jaar, volwassen gewicht > 30kg Samenstelling:  op basis van kip en vette vis, volkorrel maïs  (dus geen afval )     Ruw Eiwit: 30%     Ruw Vet:  18%          Volwassen gewicht         Hoeveelheid in gr/dag      21- 40kg   ...
€ 37,50  € 36,95