Ziekenboeg & kraamkooienProductfoto Artikel- Prijs
Ferplast duna multy

Ferplast duna multy

  Deze kooi is geschikt voor muizen, hamsters en als ziekenboeg/kraamkamer voor ratten (geen definitieve huisvesting). Dit is de vernieuwde uitvoering met smalle tralie afstand (< 1 cm) Kleur onderbak kan niet worden aangegeven. Afmetingen: 71 x 46 x 31,5 cm (l x d x h)
€ 46,50  € 44,95
Ferplast mary

Ferplast mary

Een mooie hamsterkooi, kan ook gebruikt worden als kraamkamer voor ratten. Niet geschikt als definitieve huisvesting voor ratten. Deze kooi wordt geleverd met de afgebeelde accessoires en is voorzien van een ruime deur bovenin de kooi en een klein deurtje aan de voorzijde. De tralies van deze kooi zijn zilvergrijs gecoat. Afmetingen: 80 x 50 x 38 cm (l x b x h) Tralieafstand: 10 mm
€ 103,95  € 84,95
Ferplast Maxi duna multy

Ferplast Maxi duna multy

Let op! Deze kooi wordt niet verstuurd! Deze kooi is geschikt voor muizen, hamsters en als ziekenboeg/kraamkamer voor ratten (geen definitieve huisvesting). Dit is de vernieuwde uitvoering met smalle tralie afstand (< 1 cm) Kleur onderbak kan niet worden aangegeven. Afmetingen: 99 x 51 x 36 cm (l x d x h)
€ 89,95  € 86,95

... meer info

Ferplast mini duna multy

Ferplast mini duna multy

Geschikt voor muizen en dwerghamsters. Kan als ziekenboeg of   kraamkamer gebruikt worden voor ratten. Niet geschikt voor definitieve huisvesting van gezonde ratten. Gemaakt van niet-giftig plastic en is tevens voorzien van een veilige sluiting.  De kooi wordt zonder accessoires geleverd. Door de wisselende kleuren is het niet mogelijk een kleur aan te geven. Afmeting: 55 x 39 x 27 cm.
€ 29,50  € 27,95